27 червня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РИБАЛЬСТВА


Друзі Рибалки, Аматори та Любителі, Спортсмени та Професіонали, і Стар і Млад!


Вітаємо усіх Вас зі Святом - з Мжнародним Днем Рибальства!

Нехай у Вас в будь-який час року завжди буде Гарне Клювання і кожен з Вас зможе з гордістю розповідати іншим про те, наскільки Велику Рибу йому вдалося зловити, а близькі Вам люди завжди з розумінням і підтримкою цінили Ваше Захоплення!


МИРУ та НІ ХВОСТА НІ ЛУСКИ!


-----

27 червня у всьому світі відзначають День рибальства. Історія свята сягає корінням у 1985 рік, коли за рішенням Міжнародної конференції з регулювання і розвитку рибальства, що відбулася в 1984 р. в Римі, офіційно з'явився Міжнародний День рибальства.


Риболовля - одне з наймасовіших захоплень людства. Хто хоч раз побував на водоймі з вудкою, насолодився чистотою, ні з чим незрівнянною радістю спілкування з природою і зловив першу в своєму житті рибу, той цього не забуде ніколи.


Процес лову риби настільки захопливий, що з часом у новачків він нерідко переростає у всепоглинаючу пристрасть. Адже тільки по-справжньому зосереджені люди заради того, щоб побачити або відчути клювання риби, можуть забиратися в дуже віддалені і глухі куточки, годинами мокнути під дощем або мерзнути на морозі.


В цей день у багатьох країнах проводяться змагання з рибної ловлі, різні навчальні семінари. Заходи збирають як рибалок з великим стажем, так і початківців любителів. В останні роки серед учасників рибних змагань можна все частіше побачити жінок. Безсумнівно, все більше і більше людей розуміють, що рибний лов - прекрасний засіб зміцнення духовних і фізичних сил.


ВікіпедіЯ

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!