Військові облігації в Дії | Інвестуй в перемогу


Запускаємо інвестиційний інструмент у Дії - військові облігації. Вкладаєте гроші в економіку та ЗСУ - отримуєте прибуток. 


Військові облігації - це цінні папери, що випускає держава під час воєнного стану. Купуючи облігації, ви даєте державі в борг гроші і назад отримуєте їх з відсотками. Це як депозит державі, який працює на перемогу. 

Вартість однієї військової облігації - від 900 гривень. Придбати їх можна стільки, скільки забажаєте. 


Облігації різняться за:


✔ датою виплат - на строк до 1,5 року;

✔ відсотками доходу - від 11 до 16 відсотків річних ;

✔ назвами на честь тимчасово окупованих міст та територій - Херсон, Мелітополь, Маріуполь або Крим тощо. 


Всю інформацію про військові облігації в Дії дізнавайтеся на офіційному порталі.


Оновлюйте застосунок, купуйте облігації в Дії, діліться у соцмережах та розповідайте друзям. Робимо вклад у перемогу разом. 


Послуга реалізована Міністерством цифрової трансформації України спільно з Міністерство фінансів України, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України, Національний банк України та за підтримки Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia.



Військові облігації в Дії. Як купити та інвестувати в перемогу



У Дії тепер доступна нова велика послуга - купівля військових облігацій, цінних паперів, які працюють наче депозит, тільки не в банк, а в армію та економіку. Придбайте облігації через Дію, а через певний час вам повернеться та сама сума з відсотками.


https://militarybonds.diia.gov.ua


Облігації названі на честь тимчасово окупованих міст і територій - Херсон, Мелітополь, Маріуполь, Донецьк, Луганськ та, звісно, Крим. Тож ви можете обрати, деокупацію якого міста хочете проінвестувати.


Облігації продає банк, а Дія - це посередник, що допомагає та робить купівлю швидшою та комфортнішою. Вам знадобиться остання версія Дії та картка єПідтримка.


Джерело: Дія

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!