Zander


Ранок розпочався не з кави, а з потужної грози з дощем. Правда все це було на Дніпрі, куди ми цілеспрямовано їхали з Чернігова, щохвилини наближаючись до епіцентру грози. Тільки но доїхали до води - блискавки та грім змінились проливним дощем, довелося хвилин 40 чекати в авто. Потім швиденко надуваємо човна, добре що є електронасос і на точку, адже дуже вже хотілося попрацювати новеньким джиговим Creed 842 MH

По підході - нікого, це добре.

Пробили джигом звал з коси - отримали 3 клювання судака, засікти не вдалося.

Переставились на вхід в яму, адже deeper показав присутність активності на дні та невеличкі зміни в рел'єфі де міг бути судак.

З 20 грамів перейшли на 30 для більш чіткого відбивання дна і судак відразу проявив себе клюваннями. Близько двох годин та двадцяти клювань - мимо каси. Жодного засікти не вдалося. Зате мінус пачка Keitech, та по дві - три приманки з чотирьох пачок select.

Вирішили перепочити і пошукати жереха.

Пройшли декілька точок - поодинокі виходи потужного корсара десь за 2-3 кг до якого так і не вдалося наблизитись. Пополоскали блешні і пообідавши знову повернулись до судака.

Хитрий іклань був на місці і знову взявся шматувати приманки. Спроби ставити двійник закінчувались обривом. За риболовлю в мене 5 відривів, у колеги більше 10...навіть офсети сідали наглухо.

Поступово знайшли спосіб проведення і судак почав клювати активніше. Але спочатку колега заджигував сомика чітко з клюванням...відпустили карапуза.

Потім пішли судачки на грані заліку.

Далі переповзаючи приманкою корчик отримую чітке клювання і беру судачка в розмірі - перший в залік. Причому на select fetish в натуралці, адже keitech в такому кольорі вже закінчився, а рожевий, білий, та віолет судаки лише рвали в друзки та не засікалися.

Друге закидання трішки далі на глибину і тримаючи приманку на шнурі в натяг, чекаю відбиття дна. Майже над дном на падінні приманки отримую таку подачу, що ледь не випустив з рук Creed - певно судак влупив навздогін в приманку...бланк відразу загнуло, фрикціон затягнений, глибина з течією і сам судак щосили цуплять приманку, потроху викачав, на поверхні вже притих. Симпатичний...бронзовий...справжній.

Колега також заряджає натуралку і отримує потужний Тидищ! Від якого загинає спінінг, але на підсічці лопається шнур, хоч перед цим декілька разів насилу відривав на зачепах. Прикро...могло бути що завгодно...від кіла і до трофею.

Далі все стихло. Клювань більше не було і час збиратись підійшов, тож до наступного разу Дніпро та судаки, ще поджигуємо.


P.S. Стосовно Creed 842 MH 10-32

Аскетичний, але доволі приємний на вигляд.

Легенький, дзвінкий з сенсорною вершинкою.

Досить "строгий", але не кілок.

Кидучість пристойна, сенсорика навіть вище середнього.

Якщо комусь подобається по відчуттям Sky Line, але вважаєте його задорогим, беріть Creed - в ньому все збалансовано і вартість нижче його характеристик.

Грузив 38 + приманка...без провалів.



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!