Подія увійшла до Книги рекордів України


У суботу, 17 вересня, вперше відбувся відкритий кубок України з риболовлі серед людей з ураженням опорно-рухового апарату. Загалом учасники піймали 103 рибини, загальною вагою 4 кілограми 221 грам. Змагання відбулись на Київському морі у Межигір'ї, передає "5-й канал".

Кубок зібрав найбільшу кількість учасників - 20 осіб з 12 областей України. Для людей з особливими потребами це не лише нагода порибалити, але й знайти нових друзів чи обмінятись думками. Акція відбулась за підтримки громадської організації "Прагнення".

Зазначимо, подія увійшла до Книги рекордів України у категорії масові заходи з ловлі риби серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

"Відбулась унікальна подія - перший чемпіонат з рибної ловці серед осіб з порушення опорно-рухового апарату. Було зафіксовано рекорд - найбільша кількість учасників з обмеженими можливостями. Атмосфера хороша, нам подобається. Я сподіваюсь, наступного року буде - 40. Через рік - 160. Кількість учасників щороку збільшуватиметься", - наголосив представник Книги рекордів України Ігор Підчубій.

Дехто з учасників, брав кількістю зловлених рибин, інші - вагою улову. Переможницею стала Волошина Ірина. Вона зловила найбільшу рибину і найважчу. Їй вдалось упіймати карпа вагою 1,560 кг.

Срібним призером став Волошин Анатолій, який зловив 645 грамів риби. Бронзовим - Отаманенко Сергій з вагою улову 594 грам. Усі учасники змагань отримали цінні подарунки.

https://www.youtube.com/watch?v=fPr7P14ttDo

https://www.youtube.com/watch?v=tE5nA3daSZg 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!